ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ.

Εκστασιασμένοι με την ποιότητα και τη γεύση του ελληνικού μελιού έμειναν Κινέζοι επισκέπτες, που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αλλά και να δοκιμάσουν ...
ελληνικά γευστικά, μα πάνω απ’ όλα ποιοτικά προϊόντα, στα πλαίσια της 3ης Έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις», που πραγματοποιείται στο σταθμό του Μετρό Συντάγματος από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου, στην Αθήνα.


Μετά τους Καναδούς μαθητές που έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την Έκθεση ήταν οι σειρά των Κινέζων να απονείμουν τα εύσημα στους Έλληνες παραγωγούς και να… τιμήσουν δεόντως τα προϊόντα τους. Έτσι, όχι μόνο τα δοκίμασαν, αλλά αγόρασαν μεγάλες ποσότητες, ενώ δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν για το πώς μπορούν να προμηθεύονται το ελληνικό μέλι στη χώρα τους, ώστε να το εντάξουν στη διατροφική τους κουλτούρα.

Η 3η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» που προάγει την ποιότητα και την εξωστρέφεια, κάνοντας γνωστά στα πέρατα του κόσμου τα ελληνικά προϊόντα ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο, με το ωράριο λειτουργίας να παραμένει… σταθερό (9 πρωί – 9 το βράδυ).
tromaktiko
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...