ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.

Από την Ομάδα υποστήριξης για την προώθηση της αγροτικής παραγωγής στο νομό Έβρου της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κας Μαυρανεζούλη – Νικολάου Γεωργίας και από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20-03-2014 η 3η συνάντηση με καλλιεργητές και ενδιαφερόμενους καλλιεργητές αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών από τους νομούς Έβρου και Ροδόπης για την τελική συζήτηση δημιουργίας της οργάνωσης Συνεταιρισμού ή Ομάδας παραγωγών.

Η συμμετοχή και στην 3η συνάντηση ήταν πέραν του αναμενομένου και το ενδιαφέρον ήταν ακόμα μεγαλύτερο, με ενθαρρυντικό στοιχείο τη συμμετοχή νέων ανθρώπων όχι μόνο στην ηλικία αλλά και σε συμμετοχή.
Έγινε ενημέρωση από την αρχή το τι ειπώθηκε στις προηγούμενες συναντήσεις, τα προβλήματα αλλά και η προοπτική που ανοίγεται με τις νέες καλλιέργειες κατατέθηκαν φρέσκες ιδέες , καινούργιοι προβληματισμοί αλλά και πάρθηκαν αποφάσεις που βάζουν πια σε άλλη βάση την οργάνωση των συμμετεχόντων για το εγχείρημα που επιχειρείται.
Αποφασίστηκε η δημιουργία τριών Ομάδων Εργασίας, μια για την «μελέτη του καταστατικού» μια δεύτερη για την «έρευνα αγοράς» και μια τρίτη για τη «μελέτη του προφίλ» των εν δυνάμει μελών.

 Οι Ομάδες αυτές την 1η Ιουνίου ημέρα Κυριακή και 11 η ώρα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίουόπου έχει προγραμματιστεί η επόμενη συνάντηση θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους και των μελετών τους στην ολομέλεια και θα γίνει προσπάθεια να ψηφιστεί κατ' αρχήν το καταστατικό για να πάρει μετά την νόμιμη οδό για την αναγνώριση στο ειρηνοδικείο.
Καλούνται στην επόμενη συνάντηση όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν και όλοι οι άλλοι που βλέπουν θετικά την προσπάθεια αυτή και τους ενδιαφέρει η καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών να παραβρεθούν, να πάρουν μέρος στις διαδικασίες ούτως ώστε να συμβάλουν στο εγχείρημα αυτό.
ΠΑΣΕΓΕΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...