ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Η "ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ" ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.

Διοργανώνεται το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου (11.00-14.00 και 18.00-19.00) ημερίδα για τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες μελισσοκόμους της Ρόδου με θέμα «Η Μελισσοκομία σήμερα και αύριο».
Στην ημερίδα αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Μελισσοκομική Δωδεκανήσου», στο 5ο χλμ. Τσαϊρι – Αεροδρόμιο , θα συμμετέχουν 
ως ομιλητές οι καταξιωμένοι επαγγελματίες μελισσοκόμοι, από την ηπειρωτική Ελλάδα κ. Αλέκος Γκουσιάρης και από την Κρήτη κ. Μανώλης Χανιωτάκης.
Αμέσως μετά,

 θα ακολουθήσει εκδήλωση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ρόδου «Η Κυψέλη» κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθεί η οικογένεια του αείμνηστου μεγάλου μελισσοκόμου της Ρόδου Αργύρη Παπασταμάτη για την προσφορά του στη μελισσοκομία του νησιού και θα γίνει η κοπή της πίτας του Συλλόγου. Οι εκδηλώσεις «Ρόδος–Μήνας Μελισσοκομίας 2014» που για 14η χρονιά οργανώνονται στη Ρόδο θα κλείσουν με την καθιερωμένη «Μελένια Βραδιά» με μελένιες γεύσεις που θα προσφέρει η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Η εκδήλωση του απογεύματος του Σαββάτου απευθύνεται στους μελισσοκόμους αλλά και σ’ όλους τους φίλους του πολυτιμότερου εντόμου στον κόσμο, της μέλισσας και θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...