ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ.

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 4 προς Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, τίθεται σε εφαρμογή νέο σύστημα διοδίων στο τμήμα «Ελευσίνα Κόρινθος» της Ολυμπίας Οδού, που περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
Σύμφωνα με το νέο σύστημα η  χρέωση στα μετωπικά διόδια Ελευσίνας και Ισθμού θα γίνεται πλέον και στις δύο κατευθύνσεις, με νέες τιμές.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την προσέγγιση στους εν λόγω σταθμούς και στις δύο κατευθύνσεις.
 Θα λειτουργουν πλευρικοι σταθμοι στους ανισόπεδους κόμβους Νέας Περάμου και Πάχης Μεγάρων (στους κλάδους εξόδου από Κόρινθο και εισόδου προς Κόρινθο) και στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων (στον κλάδο εξόδου από Αθήνα και στον κλάδο εισόδου προς Αθήνα).
Στην Κορίνθου – Πατρών, στους σταθμούς διοδίων Ζευγολατιού και Ρίου η κατάσταση παραμένει ως έχει, με χρέωση μόνο προς την μία κατεύθυνση και τιμές διοδίων τις νέες μειωμένες - κατά 20%- τιμές που εφαρμόστηκαν στις 24 Δεκεμβρίου 2013, με πρόσθετη έκπτωση 10% για φορτηγά και ΙΧ με ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (ή μοτο-κάρτα Ολυμπίας Οδού για δίκυκλα).
• Οι τιμές διοδίων ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος (και με ΦΠΑ 23%) έχουν ως εξής:
Επίσης διόδια Αφιδνών οι οδηγοί θα πληρώνουν 60% περισσότερο (3,35 ευρώ, από 2,10 ευρώ!), ενώ στο Καπανδρίτι τα πλευρικά διόδια αυξάνονται από το 1,20 ευρώ στα 2,05 ευρώ. Παράλληλα, στα πλευρικά διόδια της Μαλακάσας το αντίτιμο διαμορφώνεται στα 1,45 ευρώ (από 0,90 ευρώ), στα διόδια της Θήβας στα 3,95 ευρώ (από 2,55 ευρώ), και στα πλευρικά διόδια της Θήβας στα 3,15 ευρώ (από 2 ευρώ).
patrastimes.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...