ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, η ημερίδα της Ένωσης Αρωματικών - Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδας, στα πλαίσια της 25ης Agrotica που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Β, του Συνεδριακού Κέντρου Ν. Γερμανός και σύμφωνα με όσα αναφέρει στον ΑγροΤύπο, η Πρόεδρος της Ένωσης Αρωματικών - Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδας, κα. Κατερίνα Γρηγοριάδου, η μεγάλη συμμετοχή του κοινού μαρτυρά το ενδιαφέρον για ενασχόληση με αυτού του είδους τις καλλιέργειες.

«Είχαμε κλείσει μια αίθουσα των 120 ατόμων και ήρθαν στην ημερίδα 450 άτομα ενώ σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περίπου 100 άτομα έφυγαν διότι δεν χωρούσαν στην αίθουσα. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Τα αρωματικά φυτά αποτελούν σίγουρα μια διέξοδο αλλά οι υποψήφιοι καλλιεργητές δεν πρέπει να το δουν σαν ένα εύκολο κέρδος. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν είναι ότι χρειάζεται προσπάθεια. Επίσης τους προτείνουμε να επιμείνουν ελληνικά και να δουλέψουν συστηματικά».
Αγροτικα

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας, σύμφωνα με την Πρόεδρο της Ένωσης, μίλησαν εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, ενώ στο δεύτερο μέρος το λόγο πήραν άνθρωποι του κλάδου (εταιρειών μεταποίησης). Την τελευταία ώρα της ημερίδας οι συμμετέχοντες απηύθυναν ερωτήσεις στους ομιλητές σε σχέση με την καλλιέργεια και την αγορά των αρωματικών φυτών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...