ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΥΣΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ.

Το Λεούσειο Ίδρυμα στην Αιγινα,όπως είναι γνωστό δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τη βοήθεια δεκάδων εθελοντών στην παροχή ημερησίων γευμάτων και διανομή τροφίμων σε αναξιοπα-θούντες συνανθρώπους μας.

Το Λεούσειο επεκτείνοντας τον κοινωνικό του προσανατολισμό με τις ευλογίες του Σεβασμιω-τάτου Μητροπολίτη μας, και στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός του για τους νέους και τους ανέργους του νησιού μας, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων που έχει σαν στόχο την ενεργοποίηση νέων και ανέργων σε τομείς που θα μπορούσαν να τους εξασφαλίσουν απασχόληση και ενδεχομένως και εισόδημα.

Το ξεκίνημα γίνεται με το σεμινάριο πρακτικής μελισσοκομίας που θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαρτίου 2014 σύμφωνα με πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί σε σχέση με τους συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε ανέργους και σε όσους σκέπτονται να ασχοληθούν με την μελισσοκομία και έχουν ακόμα ενδοιασμούς.

Από αυτό το σεμινάριο οι μαθητευόμενοι θα αποκτήσουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το εάν τους αρέσει και τους ταιριάζει η μελισσοκομία, πριν ασχοληθούν προσωπικά και δαπανήσουν χρήματα.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα και παρουσιάσεις στην αίθουσα του Λεουσείου Ιδρύματος και πρακτικά μαθήματα σε χώρο που παραχώρησε ευγενικά για το σκοπό αυτό η γερόντισσα της Ιεράς Μονής Αγίας Αναστασίας Αιγίνης την οποία ευχαριστούμε θερμά.
Θα διδάξουν δύο κληρικοί πτυχιούχοι γεωπόνοι και έμπειροι μελισσοκόμοι.

Για την συμμετοχή στα πρακτικά μαθήματα θα απαιτηθεί προστατευτικό πλέγμα-καπέλο ή μπουφάν, κόστους περίπου 15-20 ευρώ.
Αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν έως και την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 στη Γραμματεία του Λεουσείου Ιδρύματος από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-12:00

Πληροφορίες: Λεούσειο Ίδρυμα 22970 22676
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...