ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΝΟΥΡΙ ΤΥΛΙΧΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ.

      



 








 Ένας μεζές κλασσικός. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το μανούρι με άλλο τυρί της επιλογής σας όπως χαλούμι, φέτα, ταλαγάνι, γραβιέρα, μαστέλο.
από την Τίνα Webb


20 λεπτά -ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 4 άτομα:
4 φύλλα κρούστας
250γρ. μανούρι
2-3 κουτ. σούπας βούτυρο λιωμένο
4 κουτ. γλυκού σουσάμι
2 κουτ. σούπας μέλι 
2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
λίγο θυμάρι για γαρνίρισμα

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Food Styling: Tina Webb

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220°C και κόβετε το μανούρι σε τέσσερις φέτες μακρόστενες. 
Διπλώνετε το κάθε φύλλο κρούστας στη μέση και το αλείφετε με βούτυρο. Τοποθετείτε σε κάθε φύλλο από μία φέτα μανούρι και τα διπλώνετε σε πακετάκια.

Αραδιάζετε τα πακετάκια σε ταψάκι, τα αλείφετε ξανά με βούτυρο, πασπαλίζετε με το σουσάμι και ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 12-15 λεπτά. 

Σερβίρετε τα πακετάκια ζεστά σε τέσσερα πιάτα. Αναμιγνύετε το ξίδι με το μέλι να γίνουν σαν σιρόπι και περιχύνετε με αυτό τα πακετάκια. 
Πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με λίγο θυμαρι.

protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...