ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ¨" ΣΤΗΝ AGROTICA.Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2014, στο πλαίσιο της Agrotica, θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» στη Θεσσαλονίκη, το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Στοχεύοντας στην αγροτική ανάπτυξη. Η σύνδεση της επιστημονικής γνώσης με την παραγωγή».

Στόχος του Συνεδρίου, που συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO, τη Σχολή Γεωπονίας Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος – Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ, είναι να συνδεθεί η επιστημονική και ερευνητική δραστηριότητα της Σχολής, με την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα με όσους θέλουν να ασχοληθούν με την οικογενειακή ή επιχειρηματική γεωργία και να φανεί η συμβολή της παραγόμενης γνώσης στην ανάπτυξη της ελληνικής Γεωργίας.

Ειδικότερα στο συνέδριο θα καλυφθούν θέματα που σχετίζονται με νέες εναλλακτικές δενδρώδεις και άλλες καλλιέργειες, υδροπονικές καλλιέργειες, καλλιέργειες οσπρίων, χοιροτροφικές μονάδες, υδατοκαλλιέργειες, Μελισσοκομία, Αμπέλι και οίνο, Τυρί και τυροκομεία, Συμβολαιακή γεωργία, Διαχείριση εδάφους και νερού κ.α. Σε όλες τις ενότητες θα υπάρχουν ομιλητές από την επιστημονική κοινότητα και την εφαρμογή (Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και παραγωγοί).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, κύριος στόχος του Συνεδρίου είναι η παροχή εφαρμοσμένης γνώσης προς το κοινό του Συνεδρίου που αναμένεται να είναι συμπολίτες
μας, που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την γεωργία, αγρότες, γεωπόνοι και φοιτητές.

Αναλυτικότερα, τα θέματα προς συζήτηση αφορούν τα κάτωθι:
Nέες καλλιέργειες και τεχνολογίες στη γεωργία
•Δενδρώδεις καλλιέργειες
•Υδροπονικές καλλιέργειες
•Βιολογικές καλλιέργειες
•Καλλιέργειες οσπρίων
•Άλλες Καλλιέργειες
•Νέες τεχνολογίες στη φυτοπροστασία
Κτηνοτροφοία και προοπτικές ανάπτυξης-ιχθυοκαλλιέργειες
Τεχνολογία – Επεξεργασία τροφίμων
Η οικονομική πλευρά της αγροτικής παραγωγής
•Συμβολαιακή Γεωργία
•Συμπράξεις παραγωγών
•Η νέα ΚΑΠ
•Η επιχειρηματικότητα στη γεωργία

Η είσοδος στο συνέδριο, όπου ομιλητές θα είναι Πανεπιστημιακοί, Ερευνητές και Επιχειρηματίες, είναι ελεύθερη.

Να σημειωθεί ότι θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310/291213 και congresses@helexpo.gr
Αγροτικα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...