ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας καλεί στην προβολή της ταινίας More than Honey, του σκηνοθέτη Markus Imhoof, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

«Αν εξαφανιστούν οι μέλισσες, θα απομείνουν μόνο τέσσερα χρόνια ζωής στην ανθρωπότητα» έλεγε ο Άλμπερτ Άινσταϊν.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Ελβετός σκηνοθέτης Markus Imhoof αναζητά τους λόγους για τους οποίους πεθαίνουν οι μέλισσες σε ολόκληρο τον κόσμο απειλούνται με εξαφάνιση.

Με την επιμονή ενός ντετέκτιβ, ερευνά αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο, από την Καλιφόρνια, την Κίνα και την Αυστραλία. Γνωρίζουμε καλλιεργητές αμυγδάλων στην Καλιφόρνια, έναν μελισσοκόμο στην ορεινή Ελβετία, έναν Γερμανό νευρολόγο που ερευνά εγκεφάλους μελισσών, έναν έμπορο γύρης στην Κίνα και επιστήμονες στην Αυστραλία.

Η συγκλονιστική μακρο-φωτογράφηση των μελισσών κατά την πτήση και μέσα στις κυψέλες τους αποκαλύπτει έναν συναρπαστικό, πολύπλοκο κόσμο σε κρίση. Μια ταινία για τη σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και τις μέλισσες, για τη φύση και το μέλλον μας.

Η ταινία θα προβληθεί και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ.
Με την υποστήριξη των Πρεσβειών της Ελβετίας και της Αυστρίας.

http://www.morethanhoneyfilm.com/

Η ταινία προβάλλεται με ελληνικούς υπότιτλους. Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ.

Βρείτε εδώ την πρόσκληση της εκδήλωσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...