ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑ ΑΛΛΑ...ΤΗΝ "ΚΟΠΑΝΗΣΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Χρειάστηκε να παρακολουθούν τις κυψέλες τους με… κάμερες κλειστού κυκλώματος οι μελισσοκόμοι της Ηλείας, της Μεσσηνίας και της Γορτυνίας, για να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δολιοφθορέα που επί ένα χρόνο θανάτωνε τα μελίσσια με δηλητήριο!

Οι κάμερες έπιασαν το Βούλγαρο δράστη που κατοικούσε στο Σταφιδοκάμπο και οι άνδρες της Αστυνομίας εξιχνίασαν την εξόντωση 18 σμηνών από μέλισσες, που είχε δηλητηριάσει μεταξύ του 2008 και του 2009 χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό κτηνιατρικό φάρμακο που παρασκεύαζε ο ίδιος, προκαλώντας ζημιά ύψους 420.000 ευρώ στους μελισσοκόμους.

Η δίκη του αλλοδαπού έγινε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου πριν από λίγες ημέρες, αλλά δεν έδωσε το παρών και πλέον αναζητείται ως φυγόδικος και φυγόποινος. Το δικαστήριο τον καταδίκασε ερήμην σε φυλάκιση πέντε ετών χωρίς αναστολή και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.934 ευρώ.
yahoo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...