ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ.


Συγκεκριμένα όπως τόνισε ο υπουργός, υπογράφηκε και από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την πρόσληψη ερευνητών στον ΕΛΓΟ Δήμητρα. «Αυτό δίνει το πράσινο φως για την πρόσληψη 56 ερευνητών το 2013 και ακόμη 44 στις αρχές του 2014», ανέφερε ο κ. Τσαυτάρης. Οι ερευνητές που θα προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις αορίστου χρόνου. 
Επίσης, θα προκηρυχθούν θέσεις για πρόσληψη 150 ατόμων που κατέχουν μεταπτυχιακούς τίτλους. Όπως επισήμανε ο υπουργός «τα συγκεκριμένα άτομα θα καταθέσουν την πρότασή τους για τη δημιουργία ενός project (μελέτη) και θα έχουν τη δυνατότητα ο καθένας να έχει μέσα στο project τους ακόμη 150 ερευνητές κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων. Θα ασχοληθούν με θέματα κυρίως εφαρμοσμένης έρευνας».

«Στο υπουργείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός, «έχουμε επικεντρώσει τις προσπάθειες και δράσεις μας στη σύνδεση όλων των διαφορετικών τομέων από την έρευνα και την καινοτομία έως το σπόρο και τη γεωργία, και από εκεί στη βιομηχανία μεταποίησης, στη διακίνηση και εμπορία ως τον καταναλωτή». Πάντως ο κ. Τσαυτάρης παραδέχτηκε ότι έχει υποβαθμιστεί η αγροτική έρευνα στη χώρα μας.

Στον ΕΛΓΟ Δήμητρα 20 εκατ. ευρώ
Σύμφωνα, με τον κ. Τσαυτάρη έχει ήδη εγκριθεί για τον ΕΛΓΟ Δήμητρα κονδύλι, ύψους 20 εκατ. ευρώ, για τη χρηματοδότηση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ενημέρωσης των αγροτών.
Agrotika


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...