ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΑΓΗΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΚΑΙ "ΜΕΛΙ".




Μια εύκολη συνταγή για ολους σας.
Υλικά:

• 1/4 – 1/3 φλιτζανιού μουστάρδα Dijon
• 1/4 – 1/3 φλιτζάνι μέλι
• 1 κουταλιά ελαιόλαδο
• 2-3 κιλά μπουτάκια κοτόπουλου
• Μπόλικο δενδρολίβανο
• αλάτι
• Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι


Διαδικασία:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 250°. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε τη μουστάρδα με το μέλι και το ελαιόλαδο. Προσθέστε μια πρέζα αλάτι για τη γεύση. Δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερο αλάτι και μουστάρδα ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις. Αλατίστε ελαφρά το κοτόπουλο και βάλτε τα κομμάτια με το δέρμα προς τα πάνω σε ένα ρηχό ταψί. Μ’ ένα κουτάλι ρίχνετε τη σάλτσα μουστάρδας με μέλι πάνω από το κοτόπουλο και πασπαλίζετε με δεντρολίβανο. Ψήστε για περίπου 45’ στους 175 ° (τρυπήστε το κοτόπουλο μ’ ένα πιρούνι να δείτε αν είναι ζουμερό). Αφού σερβίρετε βάλτε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...