ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΨΕΛΩΝ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ.

Συνάντηση με αντικείμενο τα προβλήματα που δημιουργούνται από την τοποθέτηση μελισσοκυψελών στο Μαίναλο, είχε χθες στο γραφείο του στην Τρίπολη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας.
Στη συνάντηση το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι του συλλόγου των ξενοδόχων, των μελισσοκόμων καθώς και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Γεωργίας Π.Ε Αρκαδίας 

Απόστολος Γιαννόπουλος. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του συλλόγου των ξενοδόχων τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ανεξέλεγκτη τοποθέτηση των κυψελών, ακόμα και στους δρόμους, είναι μεγάλα. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα εμποδίζεται και η πρόσβαση των επισκεπτών στα ξενοδοχεία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα peloponisiaki, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα και των δυο πλευρών τόνισε πως θα πρέπει να βρεθεί μια λύση που να εξυπηρετεί και τις δυο πλευρές. Ο κ. Γιαννακούρας υποστήριξε πως θα πρέπει να προσδιοριστεί και να βελτιωθεί η δασική οδοποιία σε συνεργασία με το δασαρχείο και να βρεθούν χώροι εντός του δάσους για την τοποθέτηση κυψελών, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι μελισσοκόμοι.

 Η βελτίωση της δασικής οδοποιίας θα εξυπηρετήσει επίσης και τους κυνηγούς, αλλά και τους ορειβάτες, που δραστηριοποιούνται στο βουνό. Άλλη μια πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας ήταν η τοποθέτηση υδατοδεξαμενών, σε σημεία που θα υποδειχθούν, κίνηση που θα διευκολύνει κατά πολύ τους μελισσοκόμους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ιδιαίτερα νωρίς, ούτως ώστε με τη νέα μελισσοκομική περίοδο να έχουν γίνει οι απαιτούμενες παρεμβάσεις και να μην υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί εκ νέου την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2013 στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, προκειμένου ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας να ενημερωθεί για την πορεία των έργων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...