ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.

Περισσότερους και ποιοτικότερους ελέγχους στην αγορά για την προστασία του ποιοτικού Χανιώτικου μελιού ζήτησαν από τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Χανίων το νέο Δ.Σ. του Μελισσοκομικού Συλλόγου 'Η Μέλισσα'.
Κατά τη χθεσινή συνάντησή τους με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Απ. Βουλγαράκη τα μέλη του Συλλόγου στάθηκαν ιδιαίτερα στο θέμα της ποιότητας τους Χανιώτικου 

μελιού. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Η. Χαλακατεβάκης, σημείωσε πως «στα Χανιά διακινούνται, από διάφορους επιτήδειους πλανόδιους πωλητές αγνώστου ταυτότητας και ποιότητας, μέλια σε συσκευασίες χωρίς ετικέτα και διαφημίζονται ως προϊόντα που προέρχονται κατευθείαν από τον παραγωγό».
Οι μελισσοκόμοι τόνισαν επίσης, στον κ. Βουλγαράκη ότι παρότι έχουν απαγορευτεί σε επίπεδο Ευρωπαικής Ενωσης τα 'νεονικοτινοειδή' σκευάσματα που χρησιμοποιούνταν ως εντομοκτόνα για τα εσπεριδοειδή προξενώντας όμως μεγάλες ζημιές στα μελίσσια, διαπιστώνεται η συνέχιση της χρήσης τους στα Χανιά από ορισμένους παραγωγούς.
Από την πλευρά του ο κ. Βουλγαράκης αφού επεσήμανε τη θέληση του ιδίου και των Υπηρεσιών να πραγματοποιήσουν όλους τους αναγκαίους ελέγχους για να διασφαλιστεί η προστασία της ποιότητας του μελιού κάλεσε όλους τους παραγωγούς των Χανίων να μπούν στη διαδικασία της τυποποίησης των προϊόντων τους.
haniotika-nea.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...