ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

Συνελήφθη κοντά στο δημόσιο ΚΤΕΟ της Λάρισας.
Η υπόθεση ήδη πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και απασχολεί τη διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της περιφέρειας Θεσσαλίας, αφού υπάλληλος που ανήκει στο βοηθητικό προσωπικό της διεύθυνσης συνελήφθη να κλέβει μελίσσια σε περιοχή κοντά στο δημόσιο ΚΤΕΟ της Λάρισας.

Προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο μεταξύ των υπαλλήλων της υπηρεσίας και ειδικότερα του τμήματος, όσο και μεταξύ των μελισσοκόμων της Λάρισας.
Μάλιστα ο υπάλληλος, μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης και των πειθαρχικών διαδικασιών, αφού απειλείται με απόλυση αν καταδικαστεί, μετατέθηκε σε άλλο τμήμα.
Πάντως η σύλληψη του εν λόγω υπαλλήλου ανέδειξε το μείζον θέμα των κλοπών κυψελών και μελισσοσμηνών που έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις σε όλο το νομό Λάρισας, κάνοντας τους μελισσοκόμους να σκέφτονται ακόμη και τη δημιουργία ομάδων για τη φύλαξη των κυψελών τους.
Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2013/07/23/ipallilos-tis-periferias-thessalias-ekleve-melissia/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...