ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.

Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο μελισσοκομίας, συνολικής διάρκειας 15 ωρών, διοργανώνει στις 17-19 Ιουλίου 2013, στην Πιερία, ο ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Οι Μελισσοκόμοι του νομού Πιερίας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα της κυψέλης και την συντήρησή τους, για την παραγωγή σύνθετων προϊόντων με βάση τα προϊόντα της κυψέλης (πχ καλλυντικά, προϊόντα διατροφής,

φάρμακα, κλπ), για την Βιολογική μελισσοκομία (όροι και προϋποθέσεις) και για τις μεθόδους αντιμετώπισης των κυριότερων εχθρών και ασθενειών των μελισσών, μέσω ταχύρρυθμης εκπαίδευσης, που θα υλοποιήσει ο ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Το σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους , θα διεξαχθεί σε αίθουσα του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κατερίνης, τις ώρες 15.00 ως 20.00.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην προϊσταμένη του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κατερίνης, κα. Αντωνιάδου Ιωάννα στο τηλέφωνο: 23510/29845.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...