ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Δικογραφία για ζωοκλοπή, σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 55 και 61 ετών, καθώς και σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, σχηματίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς.Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί για εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών μελισσών, βρέθηκαν σε αγρόκτημα στην περιοχή Μεταμόρφωσης Καστοριάς, ιδιοκτησίας των δύο Ελλήνων, στο οποίο εργαζόταν ο 29χρονος αλλοδαπός, δώδεκα κυψέλες με μελισσοσμήνη και μία κυψέλη κενή, ιδιοκτησίας τεσσάρων Ελλήνων. 
Οι κυψέλες είχαν αφαιρεθεί κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων δύο μηνών, από μελισσοκομεία στις αγροτικές περιοχές του Βογατσικού, του Κωσταραζίου και της Μηλίτσας Καστοριάς και αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...