ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

Με περιπολίες θα ενταθούν οι προσπάθειες πρόληψης των δασικών πυρκαγιών όπως επισημάνθηκε σε χθεσινή σύσκεψη εν όψει της αντιπυρικής περιόδου που πραγματοποιήθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης. 


Στη σύσκεψη προήδρευσε ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γεώργιος Δεικτάκης. 


Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε ότι «πρέπει οπωσδήποτε να διασφαλιστεί η συνεργασία μεταξύ Υπηρεσιών και παραγωγικών ομάδων και Φορέων για την προστασία των δασών, όπου με τη δράση τους, αλλά και με την παρακολούθηση της κατάστασης στο φυσικό περιβάλλον, να καταφέρουν να προλάβουν τις ενδεχόμενες πυρκαγιές οι οποίες, εάν προκύψουν, είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν». 


Οι Κυνηγετικοί και Μελισσοκομικοί Σύλλογοι «δήλωσαν ότι θα συμβάλουν στις περιπολίες, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθόλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν εθελοντικά σε κάθε πρόσκληση της Π.Υ. για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Από την πλευρά τους οι μελισσοκόμοι θα αυξήσουν τα μέτρα προστασίας στους τόπους όπου έχουν τα μελίσσια τους».

Χανιωτικα νεα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...