ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ".

Τα εκατό πρώτα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό», τίμησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), το οποίο είναι αυτό που ξεκίνησε την παραπάνω πρωτοβουλία.

Η πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος να σχεδιάσει και να υλοποιήσει το «Ελληνικό Πρωινό», βρήκε ένθερμους υποστηρικτές σε 100 μέχρι στιγμής ξενοδοχεία, τα οποία και τίμησε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Μεταξύ των ένθερμων υποστηριχτών του «Ελληνικού Πρωινού» και η Χαλκιδική, όπου εδώ και ένα χρόνο, η Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, προωθεί την ιδέα μέσω εκθέσεων και εκδηλώσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Με συνταγές πολλών γενεών και συστατικά από το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής της, η Χαλκιδική προβάλει τα τοπικά της προϊόντα στο μπουφέ του πρωινού. Αρτοσκευάσματα, χειροποίητα ζυμαρικά, τυροκομικά, φρούτα, μαρμελάδες και μέλι είναι κάποια από τα εδέσματα που μπορεί να δοκιμάσει ο επισκέπτης των ξενοδοχείων της Χαλκιδικής.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» στην Αθήνα, το ΞΕΕ, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιου Τσαυτάρη και του γενικού γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιου Λιάσκου, τίμησε τα 100 πρώτα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» και τους προέδρους των 17 πρώτων Ενώσεων που συνέβαλαν καθοριστικά στην προσαρμογή του.
Οσον αφορά την Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο πρόεδρος Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική διάκριση από την υπουργό Τουρισμού.
Διακρίσεις παρέλαβαν και οι εκπρόσωποι των ξενοδοχείων Eagles Palace (Macedonian Hotels), Antigoni HotelPAP Hotels, Anthemus Sea Beach Resort, Porto Carras Grand Resort που ήδη έχουνκαθιερώσει στα μπουφέ τους το «Ελληνικό Πρωινό».
 agelioforos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...