ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

ΖΕΣΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΦΥΣΙΚΑ!!

Καθε μερα μπορειτε να απολαύσετε το μελι,οχι μονο την Κυριακή.
Βαλτε σημερα στο πρωινο σας και αυτη την πολυ ευκολη συνταγη,
και δωστε στο εαυτο σας υγεια με μελι.




  • 200 γρ. ανθότυρο
  • ξύσμα λεμονιού
  • Χωριάτικο ψωμί
  • φύλλα βασιλικού
  • μέλι
Τοποθετήστε χοντρές φέτες ψωμί αλάδωτη σχάρα τηγάνι η γκριλ. Ψήστε κάθε πλευρά για περίπου 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Αν δεν έχετε ένα τηγάνι σχάρα, ψήστε το ψωμί στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδίσει, περίπου ένα λεπτό ανά πλευρά
Ανακατέψτε τα ανθότυρο με το ξύσμα λεμονιού και αλείψτε το πάνω στις φέτες ψωμιού. Προσθέστε μερικά φύλλα βασιλικού και περιχύνουμε με μέλι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...