ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.

Το Σάββατο στις 29/6 θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Αραχωβιτίκων το 2ο Φεστιβάλ Τοπικών προϊόντων με την συμμετοχή δεκάδων τοπικών επιχειρήσεων.

Στο φεστιβάλ μπορεί να βρει κανείς προϊόντα μελιού, χειροποίητων ζυμαρικών, σαπουνιού, διακοσμητικών και χρηστικών σκευών κεραμικής, φρούτων, λαχανικών, αρωματικών φυτών, βοτάνων και μπαχαρικών, γλυκού κουταλιού, ούζου και τεντούρας, ακόμα και χειροποίητων κοσμημάτων, αλλά και φυτωρίου.

Στην εύρυθμη λειτουργία του Φεστιβάλ θα συνδράμουν εθελοντές από την «Ομάδα Ε» του Δήμου Πατρέων. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποτελεί το πρώτο βήμα για μια εξωστρεφή προσπάθεια που στόχος όλων είναι να θεσμοθετηθεί, να μεγαλώσει και να έχει συνέχεια.

Το 2ο Φεστιβάλ τοπικών Προϊόντων έρχεται να αναγνωρίσει, να προβάλλει και να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα του μόχθου και του ιδρώτα, αλλά και των φιλόδοξων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στην Αχαΐα.

Το φεστιβάλ ξεκινάει στις 6:30 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.
//patrasevents.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...