ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

ME BAΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ 520 Barcode Hellas.

Εξαγωγική δυναμική, η οποία μεταφράστηκε σε 65.000 νέα προϊόντα made in Greece την τελευταία τριετία, συνεχίζουν να επιδεικνύουν, μεσούσης της κρίσης, οι ελληνικές επιχειρήσεις.
 Παρά το δυσμενές κλίμα, που έχει διαμορφωθεί λόγω του ασφυχτικού οικονομικού 



περιβάλλοντος, η κυκλοφορία νέων προϊόντων ελληνικών επιχειρήσεων κάθε άλλο παρά έχει ατονήσει, γεγονός που αποτελεί μία ανάσα για το επιχειρείν και τις εξαγωγές.
Με βάση τα στοιχεία της εταιρείας 520 Barcode Hellas, που είναι δημιουργός και εκδότης των κωδικών αριθμών barcode με πρόθεμα 520 για λογαριασμό ελληνικών επιχειρήσεων, ανά έτος δημιουργούνται πλέον περί τις 500 νέες εταιρείες, με εξαγωγικό, κατά κύριο λόγο, προφίλ, οι οποίες λάνσαραν την τριετία στην εγχώρια και διεθνή αγορά περί τα 65.000 νέα προϊόντα.
Οι νέες εταιρείες και τα προϊόντα τους, όπως εξήγησαν στο «Κ» στελέχη της 520 Barcode Hellas, προέρχονται, κατά κύριο λόγο, από τους κλάδους των τροφίμων και ποτών, όπως και από τους τομείς των φυτικών καλλυντικών. Ειδικά ο τομέας των τροφίμων και ποτών συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό παραγωγής νέων προϊόντων στη διάρκεια της τελευταίας τριετίας, με ποσοστό 68%. Στον τομέα αυτό, το ελαιόλαδο, ο οίνος και το μέλι αποτελούν τα τρία προϊόντα που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη εμπορική κινητικότητα. Ακολουθεί ο τομέας των καλλυντικών. Οσον αφορά στη γεωγραφική κατανομή για την έκδοση νέων κωδικών κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας, ο μεγαλύτερος όγκος δημιουργήθηκε στην Αττική, ενώ ακολουθούν η Μακεδονία και η Πελοπόννησος.

ΑΜΕΙΩΤΟΙ ΡΥΘΜΟΙ
Σύμφωνα με όσα μετέφεραν στο «Κ» τα στελέχη της εταιρείας, οι ρυθμοί αιτήσεων για απόκτηση του barcode 520 βαίνουν αυξανόμενοι και μάλιστα υπάρχουν εταιρείες οι οποίες μετ’ επιτάσεως ζητούν να λάβουν τον κωδικό 520, καθώς το απαιτούν οι συνεργάτες τους στο εξωτερικό και κυρίως σε αγορές όπως αυτές της Κίνας και των ΗΠΑ.
Το πρόθεμα 520 στα barcode βοηθά το καταναλωτικό κοινό να αναγνωρίζει την ελληνική προέλευση των προϊόντων που αγοράζει, καθώς στο 97% των περιπτώσεων διακρίνει τις ελληνικές επιχειρήσεις και αποδίδεται σε εγχώρια παραγόμενα προϊόντα, τα οποία διακινούνται στην ελληνική και διεθνή αγορά.
Ο κωδικός barcode με πρόθεμα 520, που εκδίδει αποκλειστικά η 520 Barcode Hellas, αποτελεί διεθνή αναγνώριση ως στοιχείο ελληνικότητας και συμβάλλει θετικά στον τομέα των εξαγωγών. Η 520 Barcode Hellas έχει καταστήσει πλέον εφικτή τη δημιουργία barcode με πρόθεμα 520 και μέσα από την ιστοσελίδα www.520barcodehellas.com, όπου η εταιρεία παρέχει δωρεάν στους συνδρομητές τη σχετική υπηρεσία.
Από το 2010 μέχρι και σήμερα, η χρήση της online υπηρεσίας παρουσιάζει αυξανόμενο ρυθμό και μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί με τη συγκεκριμένη υπηρεσία περισσότεροι από 21.000 barcode με πρόθεμα 520.
Ρεπορτάζ: Νατάσα Φραγκούλη
fragouli@kerdos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...