ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ Π.Ε ΑΡΤΑΣ.


Από τις 16 Απριλίου και μέχρι τις 20 Μαΐου, απαγορεύονται οι ψεκασμοί, κατά την διάρκεια της ανθοφορίας, για την καταπολέμηση ζωικών εχθρών, σε όλα τα οπωροφόρα δέντρα και ειδικά στα εσπεριδοειδή, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Άρτας.
«Μέχρι την ολοκλήρωση της ανθοφορίας και εφόσον διαπιστωθεί από την αρμόδια Διεύθυνση η ύπαρξη ειδικού προβλήματος, που απαιτεί χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων, θα αρθεί σε ευρείες περιοχές ή και σε ολόκληρο το Νομό, κατά περίπτωση, με νεώτερη απόφαση η παρούσα», αναφέρει επιπλέον η ανακοίνωση.
Ακόμα τονίζεται ότι σε περίπτωση εξειδικευμένου προβλήματος μεμονωμένου καλλιεργητού και εφόσον αυτό διαπιστωθεί από την υπηρεσία, τότε θα χορηγείται ειδική γραπτή άδεια για διενέργεια ψεκασμού, κατόπιν τήρησης των σχετικών αναγκαίων περιορισμών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα ποιοτικού και φυτοϋγειονομικού ελέγχου της Π.Ε. Άρτας, αρμόδιος Γρ. Οικονόμου  στο τηλέφωνο: 26813/64433.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...