ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ Η ΣΚΕΨΗ ΤΙ ΝΕΡΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ??


Ειναι καλη η ποιοτητα??

Το νερο κανει σωστα την δουλειά του στην τροφη των μελισσων??
Ναι ή οχι??
Ας διαβασουμε μαζι αυτα που ψαχνω κατα καιρους,και ας αναρωτηθουμε για το νερο που δινουμε εμεις στις μελισσες,σιροπι π.χ.

Το νερό της βρύσης έχει χάσει την αρχική φρεσκάδα και ποιότητά του, εξαιτίας της μόλυνσης του περιβάλλοντος, των ηλεκτρικών αντλιών ύδρευσης και της χλωρίωσης. Με την αναζωογόνηση το νερό της βρύσης όπως έχει γίνει γνωστό μπορεί να γίνει αυτό που λέγεται «Αναζωογονημένο Νερό», δηλαδή Αναδομημένο Νερό.
Το μόριο του Νερού αποτελείται από υδρογόνο και οξυγόνο (Η2Ο). Μέσα στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν δύο βασικοί τύποι νερού: το δεσμευμένο νερό και το δομημένο νερό. Οι μικροδομημένες συστοιχίες του νερού (micro clusters) έχουν τη δυνατότητα να διαπερνούν ελεύθερα τα τοιχώματα του κυττάρου και να απορροφώνται γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό ενισχύει την μεταφορά των θρεπτικών ουσιών, επιφέρει την απομάκρυνση των τοξινών και διατηρεί την ενδεδειγμένη επικοινωνία ανάμεσα στα κύτταρα.


Νερό βρύσης (δεσμευμένο)
Νερό μικροδομημένο


Το δεσμευμένο νερό από την άλλη πλευρά, είναι νερό που δεσμεύεται σε άλλες μοριακές δομές και δεν έχει τη δυνατότητα να διαπερνά ελεύθερα τα τοιχώματα των κυττάρων. Μπορεί να παραμένει γύρω από τα κύτταρα και δημιουργεί πρήξιμο και κατακράτηση υγρών. 

Όταν είμαστε σε νεαρή ηλικία, τα σώματά μας περιέχουν υψηλά ποσοστά μικροδομημένου νερού και πολύ χαμηλά ποσοστά δεσμευμένου νερού. Όμως, καθώς μεγαλώνουμε σε ηλικία, το δεσμευμένο νερό επικρατεί όλο και περισσότερο και τα επίπεδα του δομημένου νερού ελαττώνονται.

Ευτυχώς σήμερα με τη σύγχρονη επιστήμη που διαθέτουμε, έχει αναπτυχθεί τεχνολογία επαναδόμησης του νερού, που μας επιτρέπει να συντηρούμε τα επίπεδα του μικροδομημένου νερού μέσα στο σώμα, πίνοντας Αναζωογονημένο Δομημένο Νερό.


Γιατί χρειαζόμαστε μοριακά δομημένο νερό;

Καθώς το σώμα μας αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου, υπόκειται σε στρες, μολύνσεις, ρύπανση, ελεύθερες ρίζες, κακή διατροφή και διάφορες άλλες επιλογές του τρόπου ζωής. Το σώμα αρχίζει να αφυδατώνεται (έτσι εμφανίζονται και οι ρυτίδες). Το μοριακά δομημένο νερό στα κύτταρα, με το οποίο γεννιόμαστε, αρχίζει να αποσταθεροποιείται και χάνει την συνεπή δομή του. Το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται η ικανότητα απορρόφησης νερού από τον οργανισμό με την πάροδο του χρόνου. Μελέτες δείχνουν ότι η αφυδάτωση είναι και αιτία και αποτέλεσμα της διαδικασίας των ασθενειών. Οι περισσότεροι είμαστε χρόνια αφυδατωμένοι και δεν το ξέρουμε καν

Τα κύτταρά μας είναι υπεύθυνα για να παράγουν ενέργεια, να επεξεργάζονται πρωτεΐνες και μια εκπληκτική ποικιλία βιοχημικών ουσιών. Η επαρκής ενυδάτωση και απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων μέσα στα κύτταρα είναι το κλειδί για μια υγιεινή ζωή. Το αναζωογονημένο, μοριακά μικροδομημένο νερό ενυδατώνει το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο - εκεί όπου μικροσκοπικές κρυσταλλικές δομές παρόμοιες με του νερού της φύσης, διαπερνούν το κύτταρο.Το συνηθισμένο χωρίς μοριακή δομή νερό, έτσι όπως παραμένει γύρω από το κύτταρο συχνά προκαλεί κατακράτηση και μετεωρισμό. Το αναζωογονημένο, μοριακά δομημένο νερό διαπερνά το κυτταρικό τοίχωμα λόγω του τέλειου κρυσταλλικού του σχήματος και ουσιαστικά ενυδατώνει σε λίγα λεπτά αφού το πίνουμε. Απορρόφηση είναι η λέξη-κλειδί για τη διατήρηση εξαιρετικής υγείας. Δεν έχει σημασία πόσα συμπληρώματα διατροφής λαμβάνει κανείς ή πόσο υγιεινή διατροφή κάνει, αν τα θρεπτικά στοιχεία δεν απορροφώνται σωστά από το σώμα μέσα στο κυτταρικό τοίχωμα.Όπως απεικονίζεται στην παρακάτω εικόνα το μοριακά δομημένο νερό είναι το μόνο που απορροφάται 100% μέσα στο κύτταρο άνετα και σύντομα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι μικροδομημένες συστοιχίες από τέλεια σχηματισμένα μόρια νερού, αναγνωρίζονται από το σώμα, ως «δικές του» δηλ. απόλυτα συμβατές. Δεν παραμορφώνονται από τοξίνες, βλαβερά μεταλλικά στοιχεία και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες.


νερό βρύσης - αποσταγμένο νερό - μικροδομημένο νερό

 • Τα μικρά παιδιά φυσιολογικά έχουν σχεδόν 100% μοριακά δομημένο νερό μέσα στο σώμα τους.
 • Στη μέση ηλικία, το σώμα ενός ατόμου κατά μέσο όρο περιέχει λίγο παραπάνω από 50% μοριακά δομημένο νερό.
 • Το δεσμευμένο νερό (χωρίς μοριακή δομή) που συχνά δεν μπορεί να διαπερνά το τοίχωμα του κυττάρου, παραμένει γύρω από τα κύτταρα προκαλώντας μετεωρισμό και κατακράτηση υγρών.
 • Το αναζωογονημένο νερό που έχει μοριακή δομή από την άλλη πλευρά απορροφάται αμέσως μέσα στα κύτταρα και ενυδατώνει γρήγορα.

Υπάρχουν λίγες μόνο πηγές μοριακά δομημένου νερού στον κόσμο:

 • Το αμνιακό υγρό - το νερό που υπάρχει μέσα στο αμνιακό σάκο όταν γεννιόμαστε.
 • Οι πραγματικές ιαματικές πηγές – π.χ. οι πηγές στη Λούρδη της Γαλλίας, όπως επίσης σε περίπου 13 άλλες περιοχές του πλανήτη.
 • Το αναζωογονημένο μοριακά δομημένο νερό.

 •  Οι διαδικασίες μέσα σε μια σταγόνα νερό είναι τόσο περίπλοκες.
 • Τα χαρακτηριστικά του νερού είναι τελείως διαφορετικα από όλα τα άλλα συγκρίσιμα στοιχεία, και η επιστήμη του νερού ονομάζεται "ανώμαλη".

 • Περισσότερα από 60 «ανωμαλίες» έχουν τεκμηριωθεί.!!


Ποιοι τρόποι επεξεργασίας νερού υπάρχουν ;
Οι κλασσικοί τρόποι επεξεργασίας του νερού ασχολούνται μόνο με το πρόβλημα της χημικής επιβάρυνσης του νερού. Δεν ασχολούνται με την αναζωογόνηση και ενεργοποίηση του. Οι κυριότεροι από αυτούς είναι :
 • Φίλτρα ενεργού άνθρακα
 • Φίλτρα με υπεριώδη ακτινοβολία
 • Συσκευές οζονισμού και
 • Φίλτρα αντίστροφης ώσμωσης
Η επεξεργασία του νερού με τους παραπάνω τρόπους τις περισσότερες φορές λύνει το χημικό πρόβλημα του,όμως ο απλός χημικός καθαρισμός του νερού δεν επαρκεί, επειδή οι βλαβερές ουσίες απομακρύνονται μεν με μηχανικό τρόπο, η πληροφορία τους όμως (το ενεργειακό τους ίχνος), και κατά συνέπεια η αρνητική τους επίδραση, παραμένουν στο νερό !
Επίσης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει (και αρκετές φορές μάλιστα επιδεινώνει) την φτωχή ενεργειακή κατάσταση του νερού που φθάνει στη βρύση μας. Ιδιαίτερα κατά την επεξεργασία με υπεριώδη ακτινοβολίαόζον και αντίστροφη ώσμωση, η υποβάθμιση της ενεργειακής κατάστασης και ζωτικότητας του νερού είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οι μέθοδοι αυτοί οδηγούν λοιπόν συχνά το νερό σε μια πολύ σημαντική ενεργειακή υποβάθμιση, παράγουν ένα καθαρό αλλά "νεκρό" νερό, που δεν υπάρχει πουθενά στη φύση!
Αντίθετα το φιλτράρισμα με ενεργό άνθρακα, εφόσον γίνει με ένα φυσικό και ποιοτικό φίλτρο χωρίς χρήση χημικών, αφήνει τη δυνατότητα στο νερό να επανέλθει. Προϋπόθεση εδώ είναι το φίλτρο να επιτρέπει τη διέλευση των χρήσιμων μεταλλικών ιχνοστοιχείων και να αντικαθίσταται στα προβλεπόμενα τακτά χρονικά διαστήματα.
Aρα πρεπει να μελετησουμε πολυ καλα το νερο που δινουμε στις μελισσες,και ισως αποφυγουμε και ασθενειες.
Εγω ηδη ψαχνω για λυσεις.
 • νερό πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από διάφορες μολυντικές ουσίες
 • νερό θρεπτικό που διατηρεί τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία του
 • νερό ζωντανό, αναζωογονημένο και πλούσιο σε ενέργεια


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...