ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

4ο Agro Quality Festival ΣΤΙΣ 17 ΜΑΙΟΥ.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, οργανώνει το «4ο Agro Quality Festival», που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Μαΐου 2013, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Στις προηγούμενες διοργανώσεις του Agro Quality Festival (Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα), η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή καθώς οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 70.000.Η ανταπόκριση για συμμετοχή στην έκθεση ήταν και είναι πανελλαδική.

Οργανώνεται για 4η φορά παρουσίαση των ελληνικών πιστοποιημένων και παραδοσιακών προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά, σε μια ενιαία έκθεση.

 Ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά, ελληνικά τυριά, αλλαντικά, κρασιά, αποστάγματα, βότανα, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που θα γνωρίσει και θα μπορεί ελεύθερα να δοκιμάσει αλλά και να προμηθευτεί όποιος επισκεφτεί την έκθεση.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες όπως τα παιδικά εργαστήρια ζωγραφικής, λαχανόκηπους στους οποίους τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν τα δικά τους λαχανικά και κατασκευές με υλικά από τη γη όπως όσπρια και μπαχαρικά. 

Η είσοδος για τις ευπαθείς ομάδες και τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν.

Το Agro Quality Festival τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...