ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Η 2η ΕΑΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.


Αναβαθμισμένη, με μεγαλύτερη διάρκεια και εμπλουτισμένη με περισσότερες εκδηλώσεις και δράσεις, για μικρούς και μεγάλους, θα είναι η φετινή 2η Εαρινή Γιορτή της Φύσης που οργανώνεται από

 την ΟικόΣφαιρα, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Καρδίτσας το τριήμερο 26, 27 και 28 Απρίλη.

Μετά την επιτυχία της περσινής πρώτης διοργάνωσης, ένας νέος θεσμός άρχισε να «γεννιέται» στην πόλη μας, μια πόλη που συνεχίζει να αντιστέκεται οικολογικά, προσπαθώντας να δείξει ότι υπάρχει και ένας άλλος τρόπος ζωής.

Αυτή ακριβώς είναι η «φιλοσοφία» της Εαρινής Γιορτής της Φύσης που έχει σαν «οδηγό» την Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας που πραγματοποιείται εδώ και δώδεκα χρόνια  κάθε Σεπτέμβρη, επίσης από την ΟικόΣφαιρα και από κοινού και με άλλους φορείς.

Με επίκεντρο των εκδηλώσεων το αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, οι διοργανωτές έχουν ως στόχο να ενημερώσουν τον κόσμο για θέματα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Στην Εκθεσιακή Αγορά Βιολογικών Προϊόντων, Χειροτεχνίας και οικολογικών δραστηριοτήτων, που θα στηθεί στη Δημοτική Αγορά, θα λάβουν μέρος δεκάδες εκθέτες που θα φθάσουν στην πόλη μας από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Παραγωγοί και επαγγελματίες θα εκθέσουν τα προϊόντα τους, θα μας ενημερώσουν για την χρήση και τα πλεονεκτήματα των βιολογικών έναντι των συμβατικών και θα μας δείξουν πόσο σημαντικό είναι να αποκτήσουμε όλοι μας μια νέα οικολογική συνείδηση και ιδίως οι νέοι άνθρωποι.

Η Εκθεσιακή Αγορά θα λειτουργεί από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ και αξίζει να την επισκεφθούν όλοι οι Καρδιτσιώτες και όχι μόνον.

Το πρόγραμμα, εξάλλου, της 2ης Εαρινής Γιορτής της Φύσης περιλαμβάνει ένα πλήθος δραστηριοτήτων και παράλληλων εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Εκδηλώσεις όπως η διοργάνωση ενός Συμποσίου, αλλά και μια σειρά από ομιλίες και σεμινάρια με επίκαιρα και πολύ πρακτικά θέματα που μας απασχολούν όλους.

Επίσης, πρόκειται να γίνουν και πολλά Εργαστήρια με θέματα όπως η κατασκευή κάδου οικιακής κομποστοποίησης ή η κατασκευή κοσμημάτων από σπόρους. Πρωτότυπες ιδέες και, πάνω απ ΄ όλα, χρηστικές και πρακτικές, αφού σε περιόδους κρίσης θα πρέπει να μάθουμε να δημιουργούμε  οι ίδιοι, κάνοντας και οικιακή οικονομία και καλό στο περιβάλλον.

Δεν θα λείψουν, όμως, και οι Εκθέσεις Φωτογραφίας και Ζωγραφικής, οι προβολές ταινιών, συναυλίες και ποικίλες δράσεις για τους μικρούς μας φίλους αφού τα παιδιά είναι εκείνα από τα οποία θα πρέπει να ξεκινήσει αυτού του είδους η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση.

Η Καρδίτσα είναι μια πόλη που συνεχίζει να αντιστέκεται οικολογικά και αυτό ακριβώς θα αποδείξει και μέσα από την 2η Εαρινή Γιορτή της Φύσης.

Ελάτε και εσείς να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε ένα ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα.

Γιατί η ανάγκη να ανακαλύψουμε έναν νέο τρόπο ζωής, τώρα είναι που προβάλει πιο επιτακτική από ποτέ.

Για πληροφορίες – Συμμετοχές:

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις αιτήσεων συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα : 2441301179 και 6932717677 καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση :www.oikologikigiorti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...