ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟ (HIV)!!!


Νανοσωματίδια που μεταφέρουν μια τοξίνη που βρέθηκαν στο δηλητήριο της μέλισσας μπορεί να καταστρέψει τον ιό ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV), αφήνοντας γύρω σώος κύτταρα, οι ερευνητές στοΠανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον Ιατρική Σχολή του Σαιντ Λούις έχουν δείξει. Το εύρημα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη ενός κολπικού πηκτώματος που μπορεί να εμποδίσει την εξάπλωση του ιού HIV, του ιού που προκαλεί το AIDS.

"Η ελπίδα μας είναι ότι σε μέρη όπου ο ιός HIV τρέχει αχαλίνωτη, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το gel ως προληπτικό μέτρο για να σταματήσει την αρχική μόλυνση», λέει ο Joshua L. Hood, MD, PhD, ένας εκπαιδευτής της έρευνας στον τομέα της ιατρικής.
Η μελέτη δημοσιεύεται στο τρέχον τεύχος της αντι-ιικής θεραπείας .
Δηλητήριο των μελισσών περιέχει μια ισχυρή τοξίνη που ονομάζεται μελιττίνη που μπορεί να σακί τρύπες στο προστατευτικό περίβλημα που περιβάλλει τον HIV, και άλλοι ιοί. Μεγάλες ποσότητες ελεύθερου melittin μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Πράγματι, εκτός από την αντι-ιική θεραπεία, ανώτερος συντάκτης του εγγράφου, Samuel A. Wickline, MD, ο J. Russell Hornsby καθηγητής Βιοϊατρικών Επιστημών, έχει δείξει melittin-νανοσωματιδίων φορτωμένων να είναι αποτελεσματική στην θανάτωση των καρκινικών κυττάρων.
Η νέα μελέτη δείχνει ότι η μελιττίνη φορτώθηκαν αυτά τα νανοσωματίδια δεν βλάπτει τα φυσιολογικά κύτταρα. Αυτό συμβαίνει γιατί Hood προστέθηκε προστατευτικό προφυλακτήρες στην επιφάνεια των νανοσωματιδίων. Όταν τα νανοσωματίδια έρχονται σε επαφή με τα φυσιολογικά κύτταρα, τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος, τα σωματίδια απλά αναπήδηση. HIV, από την άλλη πλευρά, είναι ακόμη μικρότερη από την νανοσωματιδίων, έτσι Ηΐν ταιριάζει μεταξύ των προφυλακτήρων και κάνει επαφή με την επιφάνεια των νανοσωματιδίων, όπου η τοξίνη μέλισσας περιμένει.
"Μελιτίνη για τις ασφάλειες με νανοσωματίδια του περιβλήματος του ιού», λέει ο Hood. "Η melittin σχηματίζει μικρή πόρων-όπως συγκροτήματα επίθεση και ρήξεις ο φάκελος, στερώντας από τον ιό."
Σύμφωνα με Hood, ένα πλεονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι ότι η νανοσωματιδίων επιτίθεται ένα ουσιαστικό μέρος της δομής του ιού ». Σε αντίθεση, τα περισσότερα αντι-Ηΐν φάρμακα αναστέλλουν την ικανότητα του ιού να αντιγράφεται. Αλλά αυτή η αντι-αντιγραφή της στρατηγικής δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει την αρχική μόλυνση, και μερικά στελέχη του ιού έχουν βρει τρόπους γύρω από αυτά τα φάρμακα και να αναπαράγονται ούτως ή άλλως.
"Είμαστε επιτίθενται εγγενή φυσική ιδιότητα του HIV», λέει ο Hood."Θεωρητικά, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για τον ιό να προσαρμοστεί σε αυτό. Ο ιός πρέπει να έχει μια προστατευτική επίστρωση, ένα διπλής στρώσεως μεμβράνη που καλύπτει τον ιό. "
Πέρα από την πρόληψη με τη μορφή ενός κολπικού τζελ, Hood βλέπει επίσης δυνατότητες για τη χρήση νανοσωματιδίων με melittin ως θεραπεία για τα υπάρχοντα μολύνσεων από τον HIV, ιδίως εκείνα που είναι ανθεκτικά στα φάρμακα. Τα νανοσωματίδια μπορεί να εγχέεται ενδοφλεβίως και, θεωρητικά, θα είναι σε θέση να καθαρίσει τον ιό HIV από το ρεύμα του αίματος.
"Το βασικό σωματίδιο που χρησιμοποιούμε σε αυτά τα πειράματα αναπτύχθηκε πριν από πολλά χρόνια ως ένα τεχνητό προϊόν αίματος», λέει ο Hood. "Δεν λειτουργεί πολύ καλά για την παροχή οξυγόνου, αλλά κυκλοφορεί με ασφάλεια στο σώμα και μας δίνει μια ωραία πλατφόρμα που μπορούμε να προσαρμόσουμε για την καταπολέμηση διαφόρων ειδών των λοιμώξεων."
Περισσοτερα εδω


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...