ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Αντώνη Χατζηϊωάννου στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου Κώστας Γιμούκης, ο Αντιπρόεδρος Αναστάσιος Σωτηράκης, ο Γραμματέας Σάββας Σαβούλης, ο Ταμίας Φραγκίσκος Μαλιωτάκης καθώς και το μέλος Μιχαήλ Μαριετής. 

Συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Γιάννης Πουλής καθώς και ο Γεωπόνος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Μοσχίδης. 

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της Μελισσοκομίας γενικότερα και ειδικότερα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου καθώς και τρόποι επίλυσης των. 

Κατά την τρέχουσα περίοδο με την συνδρομή του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Π.Ε. Ρόδου θα εκπαιδευθούν νέοι Μελισσοκόμοι που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο της Μελισσοκομίας. 

Τέλος ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι προετοιμάζει επιστημονική συνάντηση με θέμα «Το Μέλι της Ρόδου» στην οποία θα συμμετέχουν καθηγητές Μελισσοκομίας των Γεωπονικών Πανεπιστημίων της Χώρας και ζήτησε την συνδρομή της Περιφέρειάς μας για την υλοποίηση αυτής της συνάντησης.

Η ΡΟΔΙΑΚΗ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...