ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.


Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν δει ποτέ έναν χορό των μελισσών.
Γνωρίστε την Bella, το μεγαλύτερο-από την ζωή των μελισσών ρομπότ,που θα διδάξει την πρώτη δημοτικού, τα πάντα,γυρω απο τις μέλισσες.
Μαθηματα λοιπον στα μικρα παιδια που γίνετε στο εξωτερικο.


Ο χορός αποτελείται από δύο βρόχους με την ευθεία πορεία στη μέση.Η κατεύθυνση της ευθύγραμμης κίνησης δείχνει την κατεύθυνση της πηγής τροφίμων, το ποσοστό του βρόχου και τη διάρκεια του buzzing λέει την απόσταση από την προμήθεια τροφης.
Στην πραγματικότητα,η ηχογραφημένη φωνή ενός δασκάλου του Μιλγουόκι, εξηγει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν θεσει οι μαθητές Μιλγουόκι. 
Το πλήρως διαδραστικό ρομπότ διαθέτει 10,5 ιντσών οθόνη LCD με επιφάνεια αφής. Τα παιδιά πατάτε τα πλήκτρα στο άμεσες δραστηριότητες και προσδιορίζει τα μέρη της μέλισσας στα αγγλικά ή στα ισπανικά.
Κεραίες και τα φτερά του ρομπότ κινουνται, διαθέτει LED στους γνάθους του,ένα καλάθι γύρης και ένα κεντρί.
Η SHARP  και MSOE συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν το ρομπότ ως εργαλείο μάθησης, για την πρώτη δημοτικού σε σχολεία που χρησιμοποιούν ένα πρώτης ποιότητας σπουδών γραμματισμού που αναπτύχθηκε από την SHARP, και μια μη κερδοσκοπική οργανωση.
Πεντακόσιοι μαθητές από τα σχολεία που συμμετέχουν στην περιοχή ερεύνησαν τις μέλισσες, και τα γραπτά τους και δείγματα απο το σχέδιο χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη του βιβλίο "Μια Busy Bee:. Η ιστορία της Bella η Μέλι".
The New "Skinny" 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...