ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

ΕΒΑΛΕΣ ΦΩΤΙΑ??? ΠΛΗΡΩΣΕ.

Τσουχτερά είναι τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε όσους συλληφθούν να βάζουν φωτιά σε δασικές εκτάσεις, ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική
Υπηρεσία Πύργου, που συστήνει στους αγρότες 
και τους ιδιοκτήτες οικοπέδων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πραγματοποιούν τους καθαρισμούς των αγροτικών καλλιεργειών τους, οι οποίες βρίσκονται κοντά σε δασικές εκτάσεις.

 Το πρόσφατο περιστατικό που έγινε στην περιοχή του Επιταλίου, με τη φωτιά να καταστρέφει μισό στρέμμα δασικής έκτασης στην καρδιά του χειμώνα και η οποία, σύμφωνα με την Π.Υ., είχε αρχίσει να κατακαίει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, έφερε στο φως το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, τη στιγμή μάλιστα που το τελευταίο διάστημα καλούνται να επέμβουν και σε πολλαπλά περιστατικά εκδήλωσης πυρκαγιάς σε σπίτια λόγω της καύσης των τζακιών. 

Όπως τονίζουν αξιωματικοί του Σώματος, έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα αρκετοί αγρότες ή ιδιοκτήτες ελαιοκαλλιεργειών να κάνουν τους καθαρισμούς των στρεμμάτων τους πλησίον σε δασικές εκτάσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς ή ακόμα και εξάπλωσής της όπως έγινε στην περίπτωση του Επιταλίου. «Σε κάθε περίπτωση» αναφέρουν πηγές της Πυροσβεστικής, «οι κυρώσεις και τα τσουχτερά πρόστιμα επιβάλλονται σε όσους συλλαμβάνονται ενώ οι ποινές αφορούν εμπρησμούς εξ αμελείας». 

Να σημειωθεί πάντως, πως μέχρι τώρα, αρκετοί αγρότες ή ιδιοκτήτες οικοπέδων συνελήφθησαν από την Π.Υ. Πύργου, για εμπρησμό εξ αμελείας, στους οποίους έχουν επιβληθεί αρκετά υψηλά πρόστιμα.
τρομακτικο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...