ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΚΛΕΦΤΗ !!!


Mελισσοκόμος από τις Βουκολιές στην Κρητη (Χανια) πιαστηκε  απο αστυνομικούς να κλεβει μελισσια.

Ο 51χρονος αγροτοκτηνοτρόφος το προηγούμενο βράδυ πέρασε από τα μελίσσια 49χρονης στην περιοχή του Ταυρωνίτη και έφυγε με δυο κυψέλες παραμάσχαλα.

Κάτι που ο δράστης έκανε συχνά το τελευταίο διάστημα δοκιμάζοντας τις αντοχές των ιδιοκτητών, που έχασαν σταδιακά 30 κουτιά.
Αξιοποιώντας δεδομένα υψηλής τεχνολογίας η ΕΛΑΣ έφτασε στον κλέφτη που είχε εγκαταστήσει στη δική του περιοχή τις 30 άφαντες κυψέλες.
Νωρίς το πρωί με, ακρίβεια εκατοστού και... δευτερολέπτου, αστυνομικοί έφτασαν συστημένοι στο κατώφλι του σπιτιού, συλλαμβάνοντας τον 51χρονο με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Εκτός από αυτές βρέθηκαν άλλες 15 οι οποίες δεν αντιστοιχούν στις δικές του μελισσοκομικές δηλώσεις και ο έλεγχος συνεχίζεται για να βρεθεί η προέλευση τους.
Το σίγουρο είναι πάντως πως ο αγροτοκτηνοτρόφος βρίσκεται σε άκρως δύσκολη θέση καθώς οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει με βάση το νόμο περί ζωοκλοπής, συνιστούν κακούργημα.
πηγη Hi-tech
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...