ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

BIOLMIEL ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.


Όπως ανακοινώθηκε στις 29 με 30 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Μπολόνια της Ιταλίας, ο 6ος Διεθνής διαγωνισμός BIOLMIEL για την επιλογή των καλύτερων βιολογικών μελιών (γευσιγνωσία και ποιότητα) από όλο τον κόσμο.
Ο διαγωνισμός Biolmiel διοργανώνεται από την την CRA (Ερευνητική μονάδα για την παραγωγή μελιού) και την C.I.Bi 


(Ιταλική κοινοπραξία για τα βιολογικά προϊόντα) και αφορά Πιστοποιημένο, βιολογικό συσκευασμένο μέλι, με ετικέτα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες ανεξάρτητα με την επιτυχία/διάκριση στο διαγωνισμό, θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής καθώς και σχετική ανάλυση των δειγμάτων τους.

Τα δείγματα και οι αιτήσεις θα συγκεντρωθούν στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού ΔΗΩ στην Αθήνα ( Αριστοτέλους 38, Τ.Κ.104 33  5Ος όροφος ) και στη συνέχεια θα προωθηθούν στην Ιταλία.

Η αποστολή από μέρους των ενδιαφερομένων  των δειγμάτων στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 21 Ιανουαρίου.

Για τη συμμετοχή  είναι απαραίτητη η αποστολή τριών (3) συσκευασιών μελιού το λιγότερο 250gr η κάθε μια, σε γυάλινο βάζο, εκ των οποίων η μία θα πρέπει να είναι χωρίς ετικέτα καθώς και η αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη ( επισυνάπτεται).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το διαγωνισμό ή με τη συμπλήρωση της αίτησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπέυθυνους στο 210 8224384

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...