ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ.


Μέλι από θυμάρι, άνθη πορτοκαλιάς και καστανιάς, και πολλά είδη μελιού ακόμη γλύκαναν όσους παραβρέθηκαν στο 4ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το διάστημα 7 με 9 Δεκεμβρίου.
Μελισσοκόμοι απ΄όλη την Ελλάδα παρουσίασαν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες και τους βοήθησαν να επιλέξούν το είδος μελιού που τους αρέσει δίνοντας τους πρώτα να δοκιμάσουν.
Το παρόν έδωσαν και εταιρίες που παρουσίασαν μηχανήματα τυποποίησης μελιού.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση του Αθηναϊκού κοινού που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και το μοναδικό ελληνικό ΠΟΠ μέλι ελάτης από την Αρκαδία.
Παστέλια, μελωμένοι ξηροί καρποί, γύρη και βασιλικός πολτός δεν θα μπορούσαν να λείπουν.
Κερήθρες ακόμη και κυψέλες με ζωντανές μέλισσες επί το έργο μεταφέρθηκαν για να εντυπωσιάσουν τα πλήθη.
Οι μελισσοκόμοι είχαν την ευκαιρία να προβάλουν και να προωθήσουν το επώνυμο ελληνικό μέλι   και τα προϊόντα κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτέλεσε τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και των επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων.
Μελισσοκόμοι και τυποποιητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.
πηγη Αγροτικα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...