ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΡΟΔΟΥ.


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί τοπικός δολωματικός ψεκασμός από αύριο Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στα συνεργεία των Τοπικών Κοινοτήτων Ροδιάς και Αργυροπουλίου του Δήμου Τυρνάβου και στο συνεργείο του Τοπικού Διαμερίσματος Μακρυχωρίου του Δήμου Τεμπών.

Υποχρεούνται οι ελαιοπαραγωγοί που έχουν ελαιοκτήματα στις ψεκαζόμενες περιοχές να παραβρίσκονται στα κτήματά τους κατά την ημέρα του ψεκασμού, ώστε να διαπιστώσουν τον ψεκασμό.

Παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι και οι κτηνοτρόφοι να απομακρύνουν τα μελισσοσμήνη τους,
και τα ζώα τους από τις ψεκαζόμενες περιοχές, προς αποφυγή τυχόν δηλητηριάσεων.
Επισημαίνεται στους βιοκαλλιεργητές ότι, σύμφωνα με την υποχρέωσή τους από την ένταξη τους στο πρόγραμμα Βιοκαλλιέργειας, θα πρέπει να σημάνουν τα κτήματά τους για την αποφυγή ψεκασμού από τα συνεργεία δακοκτονίας.

Επιπλεον,εως και τις 18 Οκτωβρίου θα συνεχισθούν οι δολωματικοί ψεκασμοί των ελαιόδεντρων για την καταπολέμηση του Δάκου της ελιάς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Οι ψεκασμοί, που έχουν ξεκινήσει από τις 11 Οκτωβρίου, θα γίνουν στις περιοχές των Δημοτικές κοινότητων Αφάντου, Αρχάγγελος, Μαλώνας και Μασσάρων της νήσου Ρόδου
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας - Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής στη Ρόδο, στα τηλέφωνα 22413/64912 και  22413/64926.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...