ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Η ΛΑΘΡΟΥΛΟΤΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!!


Στα δάση του Γράμμου βρέθηκαν χθες Πέμπτη οι Αντιπεριφερειάρχες, Δημήτρης Σαββόπουλος και Πασχάλης Χαρούμενος, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της 15ης Ταξιαρχίας (ΠΖ) Δημήτριο Λεοντάρη και τον Δήμαρχο Νεστορίου Χρήστο Γκοσλιόπουλο, προκειμένου να δουν από κοντά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την λαθροϋλοτομία.

Όπως αναφέρεται από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, το φαινόμενο έχει πάρει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις, καθώς έπειτα από την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, η ζήτηση για καυσόξυλα είναι μεγάλη. 

Διαπιστώθηκε, επισημαίνεται, ότι το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στην περιοχή του Τριλόφου και ειδικότερα στα σύνορα με την Αλβανία, όπου πολίτες της γειτονικής χώρας εισέρχονται παράνομα στο ελληνικό έδαφος, ξυλεύουν άτακτα και στη συνέχεια προωθούν το προϊόν στην αγορά.

Σημειώνεται ακόμη ότι το τελευταίο διάστημα, με παρέμβαση του Ταξίαρχου, ο Λόχος Μηχανικού Καστοριάς (η λειτουργία του οποίου έχει πάψει να υφίσταται πριν από λίγες μέρες με απόφαση του Αρχηγού του ΓΕΣ) έχει προβεί με τα μηχανήματα του στην κατασκευή αναχωμάτων σε δύο σημεία, εμποδίζοντας με επιτυχία τη διέλευση οχημάτων λαθροϋλοτόμων από τη γειτονική χώρα.
Αγροτικα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...