ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΥΡΙΟΙ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ.


Εντατικοί έλεγχοι θα ξεκινήσουν αμέσως σε όλα τα σημεία διακίνησης προϊόντων, σε εισαγωγείς, στις λαχαναγορές και στο λιανικό εμπόριο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις παράνομες εισαγωγές αγροτικών προϊόντων από τρίτες χώρες τα οποία στη συνέχεια «βαφτίζονται» Ελληνικά.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε χθες στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου δόθηκε ακόμη η δέσμευση ότι όσοι κόβουν πλαστά τιμολόγια και εντοπίζονται, πέρα από τις διοικητικές και ποινικές συνέπειες, δεν θα παίρνουν φορολογική ενημερότητα.

Η σύσκεψη έγινε μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου, επειδή τον τελευταίο καιρό έχει ενταθεί το φαινόμενο εισαγωγής και ελληνοποίησης κηπευτικών, κυρίως ντομάτας, από τα Σκόπια, με αποτέλεσμα να πλήττονται οι Έλληνες παραγωγοί και ειδικά οι Κρητικοί που βρίσκονται στην κορύφωση της συγκομιδής.

Στη συνάντηση πήραν μέρος οι γενικοί γραμματείς Αγροτικής Ανάπτυξης, Μόσχος Κορασίδης, Καταναλωτή Γιώργος Στεργίου και Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός, οι βουλευτές Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης της Ν.Δ. και Βασίλης Κεγκέρογλου του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ΟΑΣΝΗ, Γιώργος Τζωρτζάκης και Γιώργος Ντισπυράκης και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου, Μανώλης Ανδριγιαννάκης.
Αγροτικα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...