ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

7η ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


Παραδοσιακές γεύσεις από όλη την Ελλάδα θα έχει η 7η έκθεση Τροφίμων & Ποτών, που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου 2012στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Μετρό στο Σύνταγμα.


Στην φθινοπωρινή έκθεση θα συμμετάσχουν παραγωγοί και τυποποιητές όλης της γκάμας των ποιοτικών προϊόντων που παράγονται στην χώρα μας.


Εξαιρετικό μελι, παραδοσιακά αλλαντικά και ζυμαρικά από την Μεσσηνία, γλυκά κουταλιού, χυλοπίτες από την Καρδίτσα, παραδοσιακός χαλβάς παξιμάδια και τυροκομικά από την Κρήτη, γευστικό παρθένο λάδι από την Καλαμάτα και δεκάδες άλλα εξαιρετικά και μοναδικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα θα δώσουν άρωμα και γεύσεις ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές που περιμένουν με αγωνία την διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση στοχεύει στην ενημέρωση την προβολή και πώληση των προϊόντων του σημαντικού κλάδου των τροφίμων, απευθείας στον καταναλωτή.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας είναι 9:00 – 21:00.

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αττικό Μετρό βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου εκθεσιακού χώρου είναι -πέρα από την υψηλή αισθητική- η τεράστια επισκεψιμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κύριο Ψωμιάδη Νίκο στο n.psomiadis@verticom.gr ή στο τηλέφωνο 210 9245577.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...