ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

KAMΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ.


Κυρώσεις συνολικού ύψους 114.000 ευρώ σε εμπόρους και παραγωγούς για παράνομη διακίνηση και χρήση μη εγκεκριμένων ή ληγμένων φυτοπροστατευτικών προϊόντων επιβάλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Διοικητικές κυρώσεις σε 30 εμπόρους και παραγωγούς, ύψους 114.000 ευρώ, υπέγραψε στις 18 Σεπτεμβρίου ο Αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, για παράνομη εισαγωγή, κατοχή, διακίνηση, χρήση και εμπορία μη εγκεκριμένων ή ληγμένων φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Το γεγονός αυτό προέκυψε μετά από ελέγχους των κατά τόπους Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων σε όλη την επικράτεια και σχετικές εισηγήσεις της Δ/νσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του ΥπΑΑΤ.

Σε δήλωσή του ο κ. Χαρακόπουλος υπογράμμισε τα εξής: «Σήμερα αποδεικνύουμε στην πράξη με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτά που λέμε τα εννοούμε. Είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε και θα πατάξουμε την παράνομη διακίνηση και χρήση επικίνδυνων φυτοφαρμάκων για τη δημόσια υγεία, την υγεία παραγωγών και καταναλωτών, αλλά και το περιβάλλον. Και θα είμαστε και στο μέλλον αμείλικτοι σε κάθε προσπάθεια λαθρεμπορίου φυτοφαρμάκων. Το απόστημα αυτό θα σπάσει».

Μακαρι να εχουμε και συνεχεια σε οσα λενε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...