ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

NA ENA KAΛΟ ΝΕΟ....ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛ.


Ανοιγοντας το μηνυμα ειδα κατι που σε πολλους θα αρεσει.
Στον υπολογιστη σας ολα τα νουμερα απο αρκετες νομες της Ελλαδος,σε συνεργασια 
ΑΝΕΛ,και μελισσοκομων.
Στα στοιχεια υπαρχουν μελισσια πανω στις ζυγαριες, και πιστευω οτι ειναι στην σωστη κατεύθυνση'.
Λεει λοιπον...""Η ANEL σε συνεργασία με επαγγελματίες μελισσοκόμους, δημιούργησε το πρώτο δίκτυο παρακολούθησης μελιτοφοριών.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τη διακύμανση βάρους αλλά επίσης την θερμοκρασία και την υγρασία μιας περιοχής με βάση τα δεδομένα που αποστέλλονται από την κυψέλη-σταθμό που έχει τοποθετηθεί από τους συνεργάτες του δικτύου μας σε συγκεκριμένες τοποθεσίες.
Η υπηρεσία αυτή, προς το παρόν, είναι δωρεάν και τελείως ελεύθερη.

Κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο και παρακολουθήστε on line τις μελιτοφορίες: http://www.anel.gr/el/scalelist.html
Ο server ενημερώνεται καθημερινά στις 23:30 όπου και φορτώνει τα δεδομένα της τρέχουσας ημέρας.

Λόγω του ότι η υπηρεσία είναι καινούργια και υψηλής τεχνολογίας, είχαμε και έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά θέματα τεχνικής φύσεως. Αυτό σημαίνει πως τα δεδομένα έχουν καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα και η επιλογή του αν θα πάτε ή όχι στις προτεινόμενες περιοχές θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα εκτενέστερης δικής σας έρευνας.

Ελπίζοντας πως η υπηρεσία αυτή θα σας φανεί χρήσιμη αφού σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε στοχευμένες μεταφορές εκ του ασφαλούς, αποφεύγοντας άσκοπες μελιτοφορίες σε περιοχές που ίσως να δώσουν μέλι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...