ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Η ΦΩΤΙΑ ΒΡΗΚΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ !!!


Η πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή του Δωρίου Μεσσηνίας, οδήγησε στην εξιχνίαση πολλών κλοπών που είχαν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος των μελισσοκόμων της ευρύτερης περιοχής! Μάλιστα, έχει εντοπιστεί και ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία. 

Κάποιος από αυτούς που συμμετείχαν  στην κατάσβεση της πυρκαγιάς  κοντά στο Βασιλικό Μεσσηνίας, ανακάλυψε 35 κυψέλες κρυμμένες προσεκτικά σε σημεία με πυκνή βλάστηση και υποψιάστηκε ότι ήταν κλεμμένες. Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κοπανακίου ξεκίνησαν έρευνες και γρήγορα διαπιστώθηκε από τους κωδικούς που κάποιοι είχαν προσπαθήσει να εξαφανίσουν ότι ανήκαν σε διαφορετικούς μελισσοκόμους της ευρύτερης περιοχής! 

Όλοι είχαν δηλώσει πρόσφατα  κλοπές και οι κωδικοί που  είχαν δώσει ταίριαζαν με αυτές  που βρέθηκαν! 
Έτσι, κλήθηκαν να  τις παραλάβουν, αφού πρώτα οι  ειδικοί της Σήμανσης πήραν  δακτυλικά αποτυπώματα για να  εντοπίσουν τον δράστη. Από αυτά  ταυτοποιήθηκε ένα συγκεκριμένο άτομο, που τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος. 
Πρ.Θεμα
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...