ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ,ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ.


Εκτός από τις φυτείες βάμβακος οι οποίες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, το πράσινο σκουλήκι, σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορες περιοχές της χώρας, «μεταναστεύει» και σε όμορα χωράφια με άλλου είδους προϊόντα, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στους αγρότες, που προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν, όχι όμως πάντοτε αποτελεσματικά.
Τη στιγμή που αρκετοί αγρότες πέρσι έχασαν τις επιδοτήσεις λόγω των ζημιών από το πράσινο σκουλήκι και τις βροχοπτώσεις, μη πιάνοντας το πλαφόν, σε πολλές περιοχές της χώρας η πράσινη κάμπια μεταναστεύει στα γειτονικά χωράφια, ακόμη κι αν αυτά είναι σπαρμένα με προϊόντα όπως η μηδική και εσχάτως και το καλαμπόκι.

Είναι ενδεικτικό, αναφέρουν αγρότες, πως σε ορισμένες περιπτώσεις η παρουσία του πράσινου σκουληκιού είναι τόσο έντονη που θυμίζει πράσινο… «χαλί».

Να δουμε που θα παμε τις μελισσες.
Αγροτικα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...