ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.


Τα προβλήματα αλλά και οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της μελισσοκομίας στην Κρήτη, συζητήθηκαν σήμερα σε σύσκεψη που συγκάλεσε στην Περιφέρεια Κρήτης η θεματική αντιπεριφερειάρχης, Θεανώ-Βρέντζου Σκορδαλάκη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν φορείς της μελισσοκομίας από όλες της Περιφερειακές Ενότητες, επιστημονικό προσωπικό του ΕΛΓΑ, και υπηρεσιακοί παράγοντες.


Βασικό θέμα της σύσκεψης αποτέλεσε η προετοιμασία ημερίδας η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στην Π.Ε. Χανίων και θα αναφέρεται στα προβλήματα που εντοπίζονται στον κλάδο της μελισσοκομίας, και ιδιαίτερα στη Δυτική Κρήτη.
Η αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι : «Η Περιφέρεια Κρήτης, κάνει ένα ακόμα βήμα στην στήριξη του αγροτοδιατροφικού τομέα. Το μέλι και τα υπόλοιπα προϊόντα κυψέλης είναι υψηλής διατροφικής και εμπορικής αξίας και πρέπει να προστατευθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την εξαγωγική μας δραστηριότητα στα μελισσοκομικά προϊόντα και να δράσουμε συντονισμένα και ενιαία ως μια Περιφέρεια στις αγορές τόσο του εξωτερικού, όσο και τις εγχώριες».
Πηγή: cretalive.grΕπιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...