ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ....ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ.


Επίθεση αρκούδας δέχτηκε κτηνοτρόφος νωρίς το απόγευμα στο χωριό Μοναχίτη, στη θέση Άγιος Νικόλαος.
Ο άτυχος 57χρονος αφού άρμεξε το κοπάδι του, κατέβασε τα ζώα να βοσκήσουν. Τα σκυλιά αντιλαμβανόμενα την παρουσία της αρκούδας με τα δύο αρκουδάκια εκεί τριγύρω γαύγιζαν επίμονα. 


Ο κτηνοτρόφος καθώς πήγε να ερευνήσει την περιοχή, πριν το καταλάβει.... δέχτηκε την επίθεση του αγριεμένου ζώου, προκειμένου να προστατέψει τα αρκουδάκια της. Του αφαίρεσε μέρος του αριστερού μηρού με τα νύχια της. 

Κατόπιν και απομακρύνοντας τα αρκουδάκια από το σημείο , η αρκούδα άφησε τον άτυχο κτηνοτρόφο , ο οποίος τραυματισμένος κατάφερε να φτάσει στο χωριό και κατόπιν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου και του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής παρατηρούνται αρκετές περιπτώσεις όπου αρκούδες κυκλοφορούν στην περιοχή για να βρουν τροφή, χωρίς όμως να παρατηρούνται περιστατικά επιθέσεων, ενώ αποδίδουν το συγκεκριμένο περιστατικό στην ύπαρξη των μικρών της.
greveniotis.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...