ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ......ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ!!!


Χωρις "μελι" δεν θα ηταν γλυκια η ζωη,ελεγε ενας φιλος μου...
Καντε την συνταγη,και καλεστε τους φιλους σας ...
να τους γλυκανετε..
Λιώνετε το βούτυρο και ανακατεύετε με τα κοπανισμένα φιστίκια Αιγίνης. Τα βάζετε στον πάτο μιας φόρμας.


Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί στους 50°C και μετά προσθέτετε το ένα τρίτο του γιαουρτιού.
Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και προσθέτετε τη ζελατίνα. Ζεσταίνετε πάλι το μίγμα στους 50°C, βάζετε το υπόλοιπο γιαούρτι και ανακατεύετε καλά. Όταν η θερμοκρασία πέσει στους 30°C, προσθέτετε, ανακατεύοντας καλά, τη φρέσκια κρέμα την οποία θα χτυπήσετε σε σαντιγί.
Ρίχνετε το μίγμα πάνω στα φιστίκια στη φόρμα και το βάζετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Το ξεφορμάρετε και το σερβίρετε, αφού το ραντίσετε από πάνω με μέλι.


ΥΛΙΚΑ (για 20 μερίδες)
500 γρ. άσπρη σοκολάτα
125 γρ. γιαούρτι
25 γρ. ζελατίνη
1000 ml φρέσκια κρέμα γάλακτος
300 γρ. φιστίκια Αιγίνης,
χοντροκοπανισμένα
100 γρ. βούτυρο
 πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...