ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013...ΤΙ?? 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.


Την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά το 2013, που διοργανώνεται από Ειδική Γραμματεία Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναπτύξει και να καλλιεργήσει την εταιρική σχέση στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης και να θέσει τη βάση για ένα κοινό όραμα για τη στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014‐2020, μέσα από τη συμμετοχική διαδικασία, το διάλογο και τη διαβούλευση.

Όπως αναφέρει ο Ειδικός Γραμματέας του υπουργείου, κ. Βαγγέλης Διβάρης, η ενημέρωσή για τις προτάσεις Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Αγροτική Ανάπτυξη μετά το 2013 και ο από κοινού προσδιορισμός των αδυναμιών που προέκυψαν κατά την εφαρμογή των παρεμβάσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007‐2013 και των μεταβαλλόμενων αναγκών της υπαίθρου, θα μας οδηγήσει στον προσδιορισμό των αρχικών στρατηγικών κατευθύνσεων για την Αγροτική Ανάπτυξη μετά το 2013, ώστε ο αγροτικός τομέας της xώρας μας να γίνει ανταγωνιστικός, να συμβάλει στην ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων, στο μετριασμό της κλιματικής αλλαγής και στη δημιουργία μιας ζωντανής και ελκυστικής υπαίθρου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους συνδέσμους:
Επίσης, δείτε και:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...