ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ME ENA ΧΤΥΠΗΜΑ ...2 ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.


Ελκυστικές αποδόσεις από την καλλιέργεια αμυγδαλιάς
Εκμευταλευση 2 σε ενα, και με ικανοποιητικές αποδόσεις εμφανίζει η καλλιέργεια του αμύγδαλου με όρους συμβολαιακής γεωργίας, αποτελώντας μια ελκυστική επαγγελματική πρόταση με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.
Βαζουμε και μελισσια στο χωρο,τρωνε και τα μελισσια,αλλα κανουμε και περισσοτερα αμυγδαλα !!

Μάλιστα, η χρονιά που έρχεται εκτιμάται ότι θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές για τους παραγωγούς, τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο και σε επίπεδο τιμών, που παρουσιάζουν διαρκώς ανοδικές τάσεις.
Τα προτερήματα του αμύγδαλου είναι το σταθερό εισόδημα, η σταθερά αυξανόμενη ζήτηση, το γεγονός ότι είναι ανθεκτικό σε ασθένειες και μύκητες (εν συγκρίσει με άλλα οπωροφόρα) και το ότι διατηρείται εκτός ψυκτικών θαλάμων ακόμη και για ένα έτος, γεγονός που το καθιστά ασυναγώνιστο έναντι των άλλων οπωροφόρων καρπών.
Σημαντικό εισόδημα εξασφαλίζεται στον παραγωγό που καλλιεργεί αμυγδαλιές, με τα έσοδα ανά στρέμμα να κυμαίνονται κατά μέσον όρο από 600 έως 900 ευρώ, ανάλογα με τη φύτευση και την ποιότητα του αμύγδαλου.
Φέτος μάλιστα, λόγω των βελτιωμένων αποδόσεων, τα έσοδα εκτιμάται ότι θα υπερβούν κατά πολύ τα 1.000 ευρώ ανά στρέμμα.
1. Τα 900 ευρώ ανά στρέμμα φτάνουν τα έσοδα για τους παραγωγούς
2. Σημαντικές οι προοπτικές ανάπτυξης εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.
Αγροτικα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...