ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.


Δέκα χιλιάδες αρωματικά φυτά διέθεσε χθες ο δήμος Ηρακλείου στις εκδηλώσεις για την ημέρα του Περιβάλλοντος που οργάνωσε στη Λότζια το πρωί και στην παλιά Λαχαναγορά το απόγευμα, με μεγάλη συμμετοχή όχι μόνο δημοτών αλλά και ξένων επισκεπτών. Η πρωτοβουλία αυτή συνεχίστηκε και στο σύνολο των Δημοτικών ενοτήτων και τοπικών κοινοτήτων του δήμου.
Ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, δήλωσε ότι το περιβάλλον και η προστασία του αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή που για το λόγο αυτό έχει υιοθετήσει μια σειρά από δράσεις και συγκεκριμένα.

Αξιοποίηση του νερού από νέες γεωτρήσεις και μείωση των απωλειών με τεχνολογικές καινοτομίες, τριτοβάθμια επεξεργασία των λυμάτων του βιολογικού καθαρισμού για υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένο νερό για άρδευση και μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης σε όλα τα δημοτικά κτίρια.
ΠΑΣΕΓΕΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...