ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ- ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.


Κατα την γνωμη μου οι ψεκασμοι για τα κουνουπια ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τα μελισσια!!
Ας μας δωσει καποιος ΕΓΓΡΑΦΗ διαβεβαίωση οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα,
και επιπλέον να μας πουνε και τι φαρμακα χρησιμοποιούν!!!
Σιγουρα υπαρχει προβλημα με τα κουνουπια, αλλα υπαρχουν και οι μελισσες.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας πραγματοποίησε την Τρίτη, 20 Ιουνίου, επίβλεψη των έργων αεροψεκασμού που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση των κουνουπιών στο νομό Θεσσαλονίκης πετώντας με το ελικόπτερο στις περιοχές υλοποίησης του προγράμματος.
Μαζί του ήταν ο Διευθυντής Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης, Σοφοκλής Κουρτίδης και ο γενικός διευθυντής της ΑΝΕΘ, Βασίλης Παπαβασιλείου. Κατά την επίβλεψη ο κ. Τζιτζικώστας

 ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος και για τις περιοχές στις οποίες πραγματοποιούνται οι αεροψεκασμοί και ζήτησε από τους προσωπικό να προχωρήσει στο ακέραιο η υλοποίηση του προγράμματος για να διαφυλαχτεί η δημόσια υγεία.
Μετά την ολοκλήρωση της επίβλεψης δήλωσε: «Ήρθα για να ενημερωθώ και να δω από κοντά την πορεία υλοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών που εφαρμόζουμε και φέτος στο νομό Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους. Το συνολικό πρόγραμμα έχει προϋπολογισμό 2 εκατομμύρια ευρώ για τη Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνει επίγειους ψεκασμούς, ενώ στα σημεία στα οποία δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, γίνονται οι αεροψεκασμοί.
Ξεκινήσαμε ήδη αν και δυστυχώς είχαμε και φέτος καθυστέρηση η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο άργησε να μας δώσει την τελική έγκριση για το πρόγραμμα.
Εμείς θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα στο ακέραιο για να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία και αυτό το νόημα έχει και η σημερινή μου παρουσία σήμερα εδώ, στη βάση των αεροψεκασμών. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, οι αεροψεκασμοί θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου ενώ οι επίγειοι ψεκασμοί θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που προκύψει έκτακτο γεγονός, είμαστε έτοιμοι να αναπροσαρμόσουμε τον προγραμματισμό μας και να επεκτείνουμε το χρονικό διάστημα υλοποίησης του προγράμματος.
Εκτός από τα μέτρα που λαμβάνει η πολιτεία, καλό είναι όλοι οι πολίτες να λαμβάνουμε τα δικά μας μέτρα, να μη δημιουργούμε εστίες που βοηθούν την αναπαραγωγή των κουνουπιών και να προφυλασσόμαστε από την όχλησή τους».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...