ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

Κίνδυνος από κυψέλες μελισσών
Οποιος ειναι απο κει κοντά ας δωσει πληροφοριες στο συλλογο της περιοχης για να αποτρεψουμε την θανατωση των μελισσων.

Υπαρχει κινδυνος για να ψεκαστουν οι μελισσες εαν δεν τις παρει ο μελισσοκομος!!!Διαβαστε την ανακοινωση.


Εκατοντάδες κυψέλες μελισσών έχουν τοποθετηθεί δίπλα στο δρόμο για τα “3-5 Πηγάδια” της Νάουσας, με αποτέλεσμα να τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η ζωή των διερχόμενων μοτοσικλετιστών, αλλά κυρίως των ποδηλατών που επιλέγουν καθημερινά την διαδρομή.

Δεν ξέρουμε αν τηρήθηκε εν προκειμένω ο νόμος, αλλά η σχετική υπουργική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών ( 1/2008 - ΦΕΚ 1501/Β730.7.2008) απαγορεύει την τοποθέτηση κυψελών σε απόσταση μικρότερη των είκοσι πέντε (25) μέτρων από αγροτικούς δρόμους και οδούς και σε απόσταση μικρότερη των πενήντα (50) μέτρων από κατοικημένες οικίες, εκτός εάν περιφράξουν αυτές με ειδικό πλέγμα ύψους δυο μέτρων τουλάχιστον.

Ελπίζουμε ότι, πριν συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός και κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, θα παρέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε Ημαθίας και του δήμου Νάουσας, ώστε να διαπιστωθεί αν τηρείται ο νόμος και αν όχι να απομακρυνθούν σε επιτρεπόμενο χώρο οι κυψέλες. Καλή και άγια η μελισσοκομία, αλλά προέχει η ασφάλεια των πολιτών.
Θ.Ε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...