ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.


Με την ευκαιρία της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, ο ΟΠΕ και οι εταιρείες MediaCo FSS και Sopexa Hellas, υλοποιούν φεστιβάλ προβολής της Ελλάδας στη βρετανική πρωτεύουσα.
Συγεκριμένα, στο πλαίσιο του «Taste of London» πραγματοποιείται 21 - 24 Ιουνίου στο Regent's Park το «Taste Like Greece comes to London».
 Εκτός από την «αγορά ελληνικών προϊόντων» που θα στηθεί, θα υπάρχει χώρος με έκθεση ζωγραφικής Ελλήνων καλλιτεχνών, ελληνικά μουσικά συγκροτήματα και μπαρ με ελληνικά ποτά.
 
Η ενέργεια περιλαμβάνει επίσης μαγειρικές επιδείξεις από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, executive chef της Ergon Greek Deli and Cuisine (νέα αλυσίδα εστιατορίων και καταστημάτων delicatessen στο Λονδίνο), την Tonia Buxton, παρουσιάστρια της τηλεοπτικής σειράς «My Greek Kitchen» και τον Andy Harris, εκδότη του chef Jamie Oliver.
 
 
Την προσπάθεια ολοκληρώνουν διαγωνισμοί στα Social Media με έπαθλο διακοπές στην Ελλάδα και πολλά ελληνικά προϊόντα. Στο «Tastes Like Greece» συμμετέχουν διάφορες Ελληνικές εταιρείες αλλά και φορείς όπως η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας και η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, οι Περιφέρειεα Δ. Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Πειραιά, καθώς και οι Δήμοι Ικαρίας, Μήλου, και Φολεγάνδρου.
 
 
Από Θεσσαλικής πλευράς συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το επιμελητήριο Λάρισας και ο Δήμος Σκιάθου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...